Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010

Θα έρθω λοιπόν στην Σάμο για να μου δείξουν το δάσος, έστω και με καθυστέρηση περίπου 10 ετών".

TI NA ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ;


"Ο κ. Σηφουνάκης το 2001 είχε αναλάβει απέναντί μου την υποχρέωση να αξιοποιηθεί η δωρεά μου των 50.000.000 δρχ. για να γίνει το δάσος των 50.000 ελαιόδεντρων και να με τιμήσει για την προσφορά μου. Έκτοτε παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μου εξαφανίσθηκε. Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις μου η πρώτη αντίδραση του μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου ήταν ότι τον επισκέφθηκα... με κανάλια και δημοσιογράφους και του υποσχέθηκα χρήματα που δεν έδωσα", αναφέρει σε δήλωση του ο πρόεδρος της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος


Και προσθέτει:"Μόλις έδωσα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το υπουργείο του είχε κάνει Συνέντευξη Τύπου, ότι αυτός είχε καλέσει τα κανάλια και ότι βέβαια τα χρήματα τα έδωσα, ο κ. Σηφουνάκης ισχυρίζεται σήμερα ότι τα χρήματα, που παραδέχθηκε πλέον ότι κατεβλήθησαν, αξιοποιήθηκαν από τον τοπικό Δήμο χωρίς τη γνώση ή ανάμειξή του. Έχουμε στην διάθεσή μας το βίντεο από την Συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει στις 5 Φεβρουαρίου 2001 ο κ. Σηφουνάκης, που αποδεικνύει το αντίθετο.


Ακόμη, το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Αιγαίου με ημερομηνία 5-2-2001 ξεκίναγε ως εξής: "Μία σημαντική πρωτοβουλία για την ανασύσταση του κατεστραμμένου από την περσινή μεγάλη πυρκαγιά Σαμιώτικου ελαιώνα αναλαμβάνει το Υπουργείο Αιγαίου σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα τον Όμιλο Εταιρειών MARFIN και την Τοπική Αυτοδιοίκηση Σάμου". Προφανώς λοιπόν όχι μόνον είχε γνώση και ανάμειξη, αλλά ήταν και "σημαντική πρωτοβουλία" του"


Ο κ.Βγενόπουλος καταλήσει στη δήλωση του: "Όμως θα παραμείνω στην ουσία του θέματος, στον ισχυρισμό δηλαδή ότι το δάσος, ο Σαμιώτικος ελαιώνας, έγινε. Θα έρθω λοιπόν στην Σάμο για να μου δείξουν το δάσος, έστω και με καθυστέρηση περίπου 10 ετών".

1 σχόλιο:

  1. Τελικά ρε παιδιά έγινε ο ελαιώνας ή όχι; Αν δεν μας πείτε κι εσείς που είστε δίπλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή